۲۷ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۲۶

قوه قضائیه: برخورد قاطع با جاسوسان و مخلان امنیت مردم در اولویت است

قوه قضائیه: برخورد قاطع با جاسوسان و مخلان امنیت مردم در اولویت است

سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد که با توجه به امنیت مردم، دستگاه قضائی به شدت با افرادی که به عنوان جاسوس و مزدور عمل می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه در گفتگوی تلویزیونی اظهار کرد: روز گذشته جلسه‌ای در شورای عالی قضائی با مسئولیت ریاست قوه قضائیه داشتیم؛ نکات مهمی مطرح و تقسیم کار صورت گرفت.

وی افزود: در این جلسه رئیس قوه قضائیه تاکید کرد با توجه به امنیت مردم هر کسی در این شرایط به عنوان فرد وطن فروش و جاسوس عمل کند و دشمن را در حملات جنایتکارانه‌اش حمایت کند دستگاه قضائی برخورد قاطع و دشمن شکنی خواهد داشت.

سخنگوی قوه قضائیه بیان کرد: به دادستان‌های سراسر کشور دستور داده شده است در آمادگی کامل باشند تا در تأمین امنیت مردم و برخورد قاطع و قانونی با همه جاسوسان و مزدوران رژیم صهیونیستی به شدت برخورد عبرت آموزی داشته باشند.

جهانگیر تاکید کرد: افرادی که در این روزها شناسایی شدند و در جریان جاسوسی قرار داشتند بلافاصله برای آنها پرونده تشکیل شده و در کمترین زمان ممکن به سزای اعمال پلید خود خواهند رسید.

جهانگیر با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا هنوز شرایط جنگی برای کشور اعلام نکردند؛ گفت: در شرایط جنگی همه آئین دادرسی‌ها کارهای فوق العاده پیدا می‌کنند. مزدوری رژیم بیگانه به خصوص رژیم صهیونیستی اشد مجازات در کمترین زمان ممکن برای این افراد پیش بینی شده و برابر مقررات برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

سخنگوی قوه قضائیه افزود: همه عناصر مخل امنیت و آرامش مردم چه امنیت فیزیکی و چه امنیت روانی که در فضای مجازی علیه شهروندان به کارگیری شود که باعث ناامیدی و نگرانی مردم شود به سرعت شناسایی و مجازات خواهند شد.

کد مطلب 6502823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
      0 0
      و این در حالی است که برخورد قاطع با جاسوسان وابسته به شبکه اینترانشنال در اولویت نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
    • NL ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
      0 0
      سیستم کمیته سر چهار راهها را راه بیندازید تا دیر نشده ،ایستگاههای بین راهی بازرسی را هزار برابر کنید
    • IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
      0 0
      آمریکا، اینترنشنال و اسرائیل بیش از 6000 نفر جاسوس را وارد شهرهای ایران کردند.
    • به GB ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
      0 0
      اگر مقاماتی در امان مانده اند چون هوش مصنوعی هنوز نتوانسته آنها را مکان یابی کند باید تمام مردم عزیز از حضور این سلاح خطرناک در اطراف خود مطلع و آموزش ببینند.
    • به GB ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
      0 0
      اگر مقاماتی در امان مانده اند چون هوش مصنوعی هنوز نتوانسته آنها را مکان یابی کند باید تمام مردم عزیز از حضور این سلاح خطرناک در اطراف خود مطلع و آموزش ببینند.
    • به GB ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
      0 0
      مهمترین،اصلی ترین و بیشترین استفاده موبایل، اینترنت و واتزآپ، موتورهای جستجو و آپ های دیگر در جنگ هاست اینها ابزار برای پردازش داده ها توسط هوش مصنوعی هستند.
    • IR ۱۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
      0 0
      و این در حالی است که متأسفانه افرادی که در سراسر کشور با شبکه اینترنشنال همه جانبه همکاری می کردند و هنوز هم همکاری می کنند ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ گونه برخورد قاطع نشده است چرا؟